Magyarország szépe válogató, bikinis lányok

A Magyarország szépe szépségverseny válogatója Budapesten volt. Sok szép magyar lány közül választottak több körben a versenyre a jelölteket. Nehéz dolga lesz idén is a zsűrinek. Már csak azt sajnáljuk, hogy az MTI csupán pár fotót közölt a válogatóról.

magyarorszag-szepe-selejtezo

Az idei szépségversenyre több mint 900-an jelentkeztek, közülük 230-an kaptak lehetőséget arra, hogy élőben is bemutatkozzanak a zsűrinek a Bálna Budapest rendezvényközpontban, és 20-an lesznek a döntőben.

magyar-szepsegverseny

Rengeteg csodaszép lány, igéző tekintetek, formás popsik! Így láttuk belülről, a Bálna gyomrából a Magyarország Szépe 2016 castingját, ahol a legkompetensebbeket kérdeztük, miből lesz a cserebogár, avagy ki az ideális szépségkirálynő alapanyag. A 2014-es győztes, Kulcsár Edina, a 2015-ös legszebb, Kiss Daniella és az esemény főszervezője, Sarka Kata avatnak be minket a részletekbe. A hátsó részleteket is a képre kattintva nézheted meg.

Magyarorszag-szepe-popsik

Cikkek a témában: Viczián Csilla 50 lányból lett a Miss Balaton szépségkirálynő. Miss Alpok Adria, Vas megyei döntős lányai bikiniben. Miss international Hungary döntős lányok listája. Magyarországi nap szépe lányok egy csokorban. A playmate Lévai Adrienn a Bikini Model Search Hungary versenyen. Szépségversenyen Simon Mária és más szépségek.