Marisa Miller

Az egyelőre kevésbé ismert modell pályája előtt kaliforbiában saját szörfiskolát üzemeltetett, ám nem sokáig, ugyanis a világ egyik leghíresebb fotósa, Mario Testino felfedezte. Ő is beállt a Victoria’s Secret szépségeinek sorába, valamint a Sports Illustrated 2009-ben a fotóival díszített naptárat jelentetett meg.

marisa_miller_bikini

A kezdetek: 1978. augusztus 6-án született Santa Cruzban, Kaliforniában. 2 lánytestvére van. 16 éves korában látta meg két olasz ügynök egy kávézóban, és munkát ajánlották neki. Átgondolták édesanyjával, Kristával – aki szerint bármikor visszamehet tanulni, de nem mindig lesz lehetősége modellkedni – és pár hónapra rá már egy gépen ültek Olaszországba tartva.
Karrier: Megjelentek a fotói a Perfect 10 magazin ’97 kiadásában, és bár a magazin által szervezett versenyen csak harmadik helyezést ért el, újra és újra beválasztották a következő számokba, majd szerepelt a ’98-as téli, a ’99-es augusztus/szeptemberi és a 2004-es őszi címlapokon.
Karrierje akkor kezdődött, és indult el az amatőr modellből szupermodellé válás útján, mikor Mario Testino divatfotós szörfözés közben készített róla pár felvételt 2001-ben.
Munkát ajánlott neki, és nem sokra rá már a Victoria’s Secretnek és a Sports Illustrated Swimsuit Issuenak dolgozott, valamint a magazin minden számában megjelent, 2002-től kezdve. A 2004-es és 2005-ös évben a testfestés mellékletét erősítette. 2007-ben, Raphael Mazzucco fotója egyike a magazin legnépszerűbb képeinek; Marisa iPod bikinit visel.
Megjelent még a Shape, Fitness, Amica, Marie Claire, Cosmopolitan, Esquire kiadványokban, és szerepelt a 2004-es Betsey Johnson és a 2006-os Michael Kors bemutatón. Többek között Tommy Hilfiger, Nordstorm és Calzedonia kampányokban tűnt fel. 2004-ben a Manhunt, Amerika legragyogóbb férfi modell kereső műsorában bíráskodott. Abban az évben a Puddle of Mudd Spin You Around videoklipjében volt látható.
2007-ben Heidi Klummal forgatta le első tévéreklámját a VS számára. Az HBO Entourage című műsorában, a The Shot valóságshowban és a How I Met Your Mother sorozat The Yips epizódjában is szerepet kapott. 2007. december 4-én debütált a VS divatbemutatóján.
Magánélet: Jim Millerrel 2000-ben kötött házasságot, de két év múlva szétköltöztek, és nem sokkal később el is váltak. 2006. április 16-án Griffin Guess producerrel esküdtek meg.
Hobbi: főzés, szörfözés, röplabda, foci.
[Babes]

Vélemény, hozzászólás?