Nevelt lányával szexelt 8 évig a börtönőr

megeroszakolta_a_kislany_a_pedofilA családi szex büntetendő cselekmény. A börtönőrként munkájában elismert Gy. Istvánt a rendőrség egy gyermekkorú lány sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel gyanúsítja. A X. kerületi Gyűjtő, vagyis a Budapesti Fegyház és Börtön többszörösen kitüntetett börtönőrét, Györe Istvánt pedofíliával vádolják. A vádirat szerint éveken keresztül molesztálta kislányát. A férfi a vádirat szerint nyolc éven át fajtalankodott nevelt lányával, akinek az anyját 2000-ben ismerte meg.
A férfi 2002-ben feleségül vette az akkor még csak ötéves kislány anyját, majd szoros lelki kapcsolatot alakított ki a kislánnyal. 2005-ben nyúlt a kislányhoz először, amikor a lány 8 éves volt, a lap szerint a gyermekkel elhitette, hogy az apa-lánya kapcsolat velejárója a közösülés. A lap kezébe került vádirat szerint extrém helyszíneken létesített szexuális kapcsolatot a gyermekkel a férfi, például disznóólban, kutyakennelben is. Továbbá 35 pornográf felvételt készített a lányról a telefonjával, ami bizonyítékként került a bíróságra.
A középkorú Gy. István többszörösen kitüntetett börtönőr, szakmájában kiváló eredményeket ért el. 2013. novemberben tartóztatták le, miután a nevelt lánya elmondta az édesanyjának, mi mindenre vette rá a férfi. A teljes cikket itt olvashatod el.