Ökrös Szandra, Éden Szandra celebek kurvája volt

Ökrös Szandra vaginája átjáróház volt. Tévések, énekesek és sportolók is megfordultak Éden Szandi ágyában. Celeb szeretőiről szaftos sztorikat mesélt a volt valóságshow-sztár, de a nevüket titokban tartja. Egyelőre. Alig egy hete az egész ország megdöbbent, amikor megmutattuk Éden Szandra legfrissebb képeit. A valóságshow-sztár harmincöt kilóra fogyott le, családja és barátai már-már az életéért aggódnak.
Szandra azóta jó hírrel szolgált, két kilóval többet nyom a mérlegen. Azt mondja, a pozitív változáshoz az is hozzájárulhatott, hogy sikerült megszabadulnia a múltjától és azoktól a ­fér­fiaktól, akik évek óta zaklatták. Köztük számos hírességtől.
– Nem tagadhatom le, összesen hat olyan emberrel keveredtem kapcsolatba életem során, akit jól ismer az ország a ­tele­ví­zióból, napilapokból. Van köztük énekes és sztárfocista is, s olyanok, akik mind a TV2, mind az RTL Klub képernyőjén fel-felbukkannak – mesélte a lány a Borsnak. A teljes cikk itt olvasható.
További valóságshow lányok: Gacs Edina megbánta, hogy megkúrták az Éden Hotelben – Celebprosti katalógus igenis létezik – Éden Szandra rábaszott, az egyik melle nagyobb lett – Bódi Sylvi, a MILF kategóriás magyar celeb átalakította a testét – Debreczeni Zitának nincs bikája, hát kiteregeti a magánügyeit.