Öt pasival szexelt az utcán

London – A 21 éves Samantha Armstrong nem kispályás, ha szexről van szó. Imádja, ha egyszerre több srác kényezteti, sőt azt sem bánja, ha a szerelemi légyottra éppen egy közterületen kerül sor.
Reptében a legyet is, öt legyet egy csapásra, vagy tudja mitől döglik a légy – ezen kifejezések közül egyikkel sem írhatjuk le kellőképpen Samantha túlfűtött szexuális életét. A brit nő az egyik londoni vasútállomás környékén sétált, amikor megpillantott néhány iskolás tizenéves srácot, akikre rögtön lecsapott, és gondolkodás nélkül megkérdezte, mit szólnának egy kis szexhez.
A szégyenlős fiúk többsége szétszéledt, de öt mindenre elszánt kamasz kötélnek állt. Elkísérték Samanthát egy, a pályaudvar szomszédságában álló épület mögé, letolták a gatyát, és már ment is a móka.
A beindult fiatalok utcai huncutkodásának végül a rendőrök vetettek véget, akiket dühös szemtanúk értesítettek. Samanthának közszeméremsértés és illegális marihuána-birtoklás miatt kell felelnie a bíróságon. Kiszivárogtatott források szerint azonban a május 16-ai tárgyaláson a bíró kollektív büntetés kiszabását fontolgatja.
Pszichológusok egybehangzó véleménye szerint egyértelmű, hogy a lány mentálisan beteg. Komoly önbecsülési zavarai vannak, amelyhez jókora kisebbségi komplexus párosult. Blikk információ

Vélemény, hozzászólás?