Péniszpumpa vásárlás és használata

peniszpumpa-vakuumpumpa-erekcio-pumpaA vákuumpumpa vagy erekció pumpa vagy péniszpumpa néven ismert eszköz erekció kiváltására vagy annak fokozására szolgáló henger alakú műanyag eszköz. A hímvesszőre illesztve egy szivattyú működtetésével a pénisz környezetében csökkenthető a légnyomás, miáltal vér tódul a barlangos testekbe, a szerv megnagyobbodását, merevedést idézve elő. Önkielégítésre is használják.
Túlzott használata szövetkárosodáshoz vezethet, be kell tartani a használati utasítást. Ajánlott a pumpálások közt szünetet tartani és elkerülni a túlzott szívóhatást. Porszívók ilyen célra való alkalmazása már számos sérüléshez vezetett, a túl erős szívás miatt. A péniszpumpákat erekció elősegítése és megtartása céljából fejlesztették ki, merevedési zavarokkal küzdő férfiak számára, de maszturbálásra is megfelelő eszköz.
A képen látható Air Control penis pump péniszpumpát (kép nagy méretben itt), vagy sok más hasonlót az Intim Center szexshop üzletben vásárolhatod meg, a Bp. Károly krt. 14. sz. alatti félemeleten található sex shop üzletben, vagy rendeld meg online sexshop webáruházban. A péniszed hosszabbá és keményebbé válik ettől a könnyen használható pumpától. Az Air Control pénisznövelő pumpát, maszurbációs pumpát legkönnyebben itt szerezheted be, tanácsokat pedig itt olvashatsz.
A péniszpumpának hihetetlen erekciójavító képessége van. Szívóhatása miatt maszturbációhoz is kiválóan alkalmas.