Perverz nőgyógyász

Évek óta ugyanahhoz a nőgyógyászhoz járok, de o sajnos nyugdíjba ment. Nagyon sajnáltam, mert benne megbíztam és szívesen mentem hozzá. Sokáig vacilláltam, hogy ki legyen a következő orvosom és végül egy fiatal, nagyon jóképű orvost választottam. Voltam nála többször és nagyon megkedveltem. Mikor utoljára mentem hozzá, egy különös dolog történt velem. Mint mindig levetkőztem és felfeküdtem a vizsgáló asztalra.
– Lazítson, engedje el magát! – mondta megnyugtató hangon az orvos és két síkosítóval bekent ujját a hüvelyembe dugta.
Kicsit fájdalmasnak éreztem, de ami ezután következett, több volt egy egyszeru orvosi vizsgálatnál. Lassan mozgatni kezdte bennem az ujját, ami egyre jobb érzés volt. Lassan nedvesedni és tágulni kezdtem. Becsuktam a szemem és átadtam magam az orvos kezeinek. Miközben az ujjait mozgatta bennem, a hüvelykujját a csiklómra tette és lassan dörzsölgetni kezdte. Az egész testem beleremegett ebbe a különleges kis masszázsba. Csodálatos érzés volt, ahogy az ujjam mozgott bennem és közben a csiklómat is izgatta.
Teljesen elfelejtkeztem arról, hogy hol is vagyok. Csak az élvezetre koncentráltam. Élveztem, ahogy az ujjai ki-be jártak bennem, majd egyszer csak az ujjait felváltotta valami vastag, kellemesen kemény dolog. Nem kellett sokáig találgatnom, hogy rájöjjek, a fallosza az. Mozogni kezdet bennem és az élvezetem fokozódott. Forróság öntötte el a testemet és halkan felnyögtem. Az orvos egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott bennem. A testem megállás nélkül hullámzott, majd egyszer csak megfeszült és hangosan felnyögve éltem át a gyönyört.
Ekkorra a doktor úr is átlépett a gyönyör kapuján és belémélvezett. Kis pihenő után kihúzta belolem lakadó farkát, megtörölgetett és szól, hogy felöltözhetek. Igazából mikor hazaértem fogtam fel, hogy mi is történt velem. Azóta elég bizalmatlan vagyok az orvosokkal és eldöntöttem, hogy ahhoz az orvoshoz nem megyek többet.
[Lulu]

Vélemény, hozzászólás?