Playmate jelöltek a pinájukat mutogatják

Íme a 10 döntős Playmate! Bemutatjuk Magyarország tíz legszebb nőjét. Ők a Playmate of the Year döntősei. A velencei-tónál fotóztuk meg őket, fülledt kánikulában. Talán emiatt is szabadultak meg pánikszerűen a ruháiktól. Ne feledd: még mindig van lehetőség szavazni, hogy kiválaszthassd a közönségdíjast! Egy hónap múlva pedig újra lehull a lepel akkor majd a győztesről.

magyar_lanyok_pinat_villantanak

Playmate pinák, hírek, bulvár, szex: Kocsis Orsi a magyar Playboyban nem húzza szét a pináját Lévai Adrienn: Imádok meztelenkedni – Dundika, Hornyák Hajni fénykorában – Lévai Adrienn playmate – Playmate party a Bed Beach-en – Playmate választás lesz.

Okosakat mondanak a modell csajok – Szőrös pinájú Playboy modell – Playmate puncik – Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust CKM fotók – Zimány Linda alapítványnak adta a segélyt – Bódi Sylvi modelliskolájában hatszázezerért tanulnak a lányok – Playmate of The Year 2010 Hope Dworaczyk – Zgut Éva (Eva Black) playmate a szexből él

A Playboy magazin főszerkesztője, Radnai Péter sajtótájékoztatón mutatta be a Playmate Of The Year versenyének döntőbe jutott 10 playmate-jét. A főszerkesztő pár szóban értékelte az elmúlt egy évet, hiszen a Liptai Claudia tavalyi óriási sikere óta is keményen dolgozik a Playboy szerkesztősége, hogy hónapról hónapra elkápráztassa olvasóit.
Pár szót a legutóbbi győztes, és a szeptemberi címlaplány, Metzker Viki is szólt az egybegyűltekhez, aki elmondta, hogy mennyire szereti a nyuszis magazint, milyen sokat köszönhet a Playboynak, és mennyire szerette az újabb közös munkát a szerkesztőséggel.
A nap másik nagy durranása a 10 döntős playmate bemutatása volt. A lányok egyenként léptek a színpadra, Radnai Péter pár szóban bemutatta őket a sajtó képviselőinek, akik egy-egy kis klipet is megnézhettek a lányokról.
A tíz döntős playmate pedig: Aubert Evelin, Daniludisz Nikolett, Geszti Helga, Horváth Zsófia, Kari Kata, Kovács Kitti Szkolasztika, Lévai Adrienn, Mónus Emese, Svedova Viktória, Turner Eszter.
A csodás 10 döntős Playmate kihagyhatatlan képei a szeptemberi magazinban lesznek láthatóak, ezúttal egy patinás szállodában mutatták meg bájaikat a Playboy kameráinak
A lányok bemutatása után Radnai Péter bejelentette, hogy a győztest szeptember 23-án a Symbol Budapestben egy óriási buli keretében hirdetik ki, ahol – a hivatalos esemény után – a nagyközönség is együtt bulizhat a lányokkal.
Az olvasók folyamatosan szavazhatnak a kedvenc Playmate jelöltjeikre, exkluzív fotókat nézegethetnek és kifejthetik véleményüket a www.playmate.hu oldalon, sőt idén mindezt a Facebook közösségi portálon is megtehetik, ahol lehetőségük nyílik akár személyesen a lányokkal kommunikálni kommentek formájában. A beérkezett szavazatok alapján megválasztott lányt közönségdíjjal jutalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?