Forever Man potencianövelő reklámban Kelemen Anna és Koncz Gábor és Lagzi Lajcsi

Egy potencianövelő reklámban együtt szerepel Kelemen Anna playmate, ex pornós és Koncz Gábor. A színész Koncz Gábor a hétfő reggeli Mokka vendége volt, ahol természetesen a potencianövelő is szóba került, ami a Forever Man étrendkiegészítő kapszula a Biocom gyártja.

  • Forever Man potencianövelő rendelés itt adható le. Személyes vásárlás: Intim Center szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

A Kossuth- és Jászai-díjas színész elmondta, hogy igen, őt felkérték, de nem tudta, hogy potencianövelésről lesz szó. Koncz így kezdte a mondandóját:
– A hír igaz, csak nem potencianövelő, hanem olyan energiát sugárzó valami, amibe mindenféle… ennyi minden van benne felírva… most ebben lehet, hogy benne van a potencianövelő! – még megjegyzi, hogy örül, ha mindezzel fiatal férfi kollégáin tud segíteni.

A színész hozzáteszi, hogy neki már sok nő ült az ölében előadások után, fogdostak, mondja, de arról nem beszél, hogyan, aztán témát vált. Azt mondja, jobban van már, tavaly szeptemberi gerincműtéteiből lassan feláll. Így fogalmaz még:

Lehet, hogy benne van a potencianövelő! Sok mindenre jó az a tabletta, amit vele és Kelemen Annával reklámoznának. Koncz Gábor 78 éves, a gerincét két hét alatt háromszor műtötték, imád a lányokról nosztalgiázni, és elmondta, hogy önálló esteket ad, hamarosan pedig ereje teljében áll színpadra.
Potencianövelő cikkek, és termékek: Potencianövelő rendelés vagy vásárlás Budapesten Blue Ocean. Boom Boom potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás Budapesten. Természetes anyagokból készült engedélyes potencianövelő RENDELÉS itt és potencianövelő személyes VÁSÁRLÁS itt Budapest V. ker. Károly krt. 14. félemelet Intim Center szexshop.
A Forever Man kapszula hatóanyagai a ginkgo és a zöldzab együttes erejével, önért: fűrészpálma kivonat, maca, zeller, panax ginseng gyökér-kivonat, ginkgo, ginkgo biloba levél kivonat, zöldzab kivonat, cink, l-arginin, B3-, B6-, E-, C-vitamin.
A Forever Man kapszula itt rendelhető meg, vagy vásárolható meg személyesen.