Ribéry kiskorú kurvás botránya ellenére is népszerű

Az 1998-ban világbajnok, majd 2000-ben Európa-bajnok gall együttes szupersztárja ugyanis az elmúlt hónapokban sokat tett azért, hogy kikerüljön a büszke franciák kegyéből. A Bayern München amúgy szenzációs formában focizó szélsőjéről kiderült, válogatottbeli társaival – Sidney Govouval (30), Hatem Ben-Arfával (23) és Karim Benzemával (22) – rendszeresen igénybe vette egy fiatal prostituált szolgáltatásait. Ráadásul amikor a házas, kétgyermekes Ribéry látogatta, a marokkói származású szőke kebelcsoda, Zahia Dehar még kiskorú volt. Igaz, azt a hölgy is beismerte, ezt az apró információt eltitkolta a focisták elől.

zahia_dehar_focista_tini_kurva
Ez az ügy nemcsak engem, a családomat, de mindenkit megsebzett, aki hozzám közel áll – fortyogott Ribéry, aki magában egyesítette Sergio Leone (†60) 1966-os, világhírű westernjének címét, ő egy személyben a Jó, a Rossz és a Csúf – kiváló képességeit senki sem vitatja, de a prostibotrány sötét oldalára is rávilágított, míg arcát egy gyerekkori autóbaleset csúfítja el. Ribéry neje megbocsájtott, de iránta az ügyészség is érdeklődött, így felvetődött, nem lehet ott a világbajnokságon. Rama Yade (33) sportért felelős államtitkár ugyanis megpendítette, ha a hatóság nyomozást indít a játékos ellen, ki kellene tenni a nemzeti tizenegyből. Lett is nagy ribillió! Raymond Domenech (58) szövetségi kapitány hallani sem akart erről, míg a legnagyobb közvélemény-kutató cég arról kérdezte a lakosságot, utazzon-e Dél-Afrikába Ribéry. Nos, a franciák 67 százaléka szerint a prostikaland nem elég ahhoz, hogy a válogatott megváljon húzóemberétől. – Örülök, ha a válogatott kék mezét viselhetem, és játszhatok az országomért – jelentette ki a balhés focista. – A lehető legjobb teljesítményt akarom nyújtani, hogy messzire jussunk.
[Bulvár] A legnagyobb focista szexbotrányok – A 19. labdarúgó VB-n prosti is lesz tízezerszámra – Dögösek az orosz  futballisták cicái – Levetkőzött Bodnár László csaja – Dér Heni és a focistasrác – Meghalt Ronaldo transzvesztita partnere – Meztelen szőke focistafeleség szexjelenetben – Beckham és Fogarassy Mariann modell flörtje

Vélemény, hozzászólás?