Sandra Iron expornós – Zimmerman Szandra

Sandra Iron, Zimmerman Szandra – egy nagy név a pornóban. Magas, dús keblű lány tetoválásokkal, vadóc külsővel, egykoron rövidre nyírt, szőkített hajjal. Igazi sztár, aki két sikeres év után meglepően korán és hirtelen tűnt el a nyilvánosság elől. Azóta semmit nem lehetett tudni róla. Zimmermann Sandra ma háromgyerekes édesanya.

szandra-iron-zimmerman-szandra

– Csak két évig voltam a szakmában, és egyáltalán nem viselt meg lelkileg. Akármelyik forgatási nap végeztével hazamentem, letusoltam, aludtam, kész. Nem éreztem, hogy használják a testem. Azt a részét viszont kimondottan sajnálom, hogy sikeres, úgymond sztár voltam, és ez hirtelen véget ért – úgy érzem, ebben lett volna még pár év. Egy bankban dolgoztam akkoriban, és mellette jártam forgatni. Sosem szégyelltem, amit csináltam. Végeztem rendesen a munkámat, mint akárki más, csak épp nem volt rajtam ruha – nyilatkozta.
Pornós kolleganői: Michelle Wild (Vad Katalin), Maya Gold (Aranyosi Mariann), Niki Belucci (Pósán Nikolett)… A teljes cikket, a pornós képeket itt nézheted meg.