Strauss-Kahn szexpartikra járt

Dominique Strauss-Kahn elismeri, hogy három év alatt összesen tizenkét szexpartin részt vett, de azt állítja, hogy arról nem tudott, hogy az ottani nők prostituáltak voltak, ahogyan arról sem, hogy a nőket nagyvállalatok számláiról fizették ki. A volt IMF-vezér tagadja, hogy részt vett volna a szexpartik szervezésében.

szexparti-lanyokkal

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) csoportosan elkövetett kerítéssel megvádolt volt főigazgatója kedden az észak-franciaországi lille-i büntetőbíróság előtt hangsúlyozta, hogy nem követett el “sem bűncselekményt, sem szabálysértést.” Szerinte a vizsgálóbírók eltúlozzák a barátai által szervezett szexpartik gyakoriságát és az ott történteket. A csoportosan elkövetett kerítéssel megvádolt Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt főigazgatója tehát kedden megerősítette az észak-franciaországi lille-i büntetőbíróság előtt: nem tudott arról, hogy a számára szervezett szexpartikon prostituáltakkal is találkozott. A volt politikus azt is tagadta, hogy részt vett az estek szervezésében.
Strauss-Kahn elsimerte, három éven át, évente mintegy négy alkalommal vett részt a barátai által szervezett szexpartikon. Ezeknek a szervezésében viszont nem vett részt, arra nem is lett volna ideje. A tanúként megszólaló nők szerint viszont nem volt titok, hogy pénzt kaptak a szolgáltatásaikért. A vizsgálóbírók szerint pedig az esteket kimondottan Strauss-Kahn megrendelésére szervezték.
A volt IMF-vezér első meghallgatásán hangsúlyozta, hogy nem követett el “sem bűncselekményt, sem szabálysértést”, s elítélte, hogy a vizsgálóbírók eltúlozzák a barátai által szervezett szexpartik gyakoriságát és az ott történteket.
“Soha nem éreztem úgy, hogy tiltott dolgot csinálok” – mondta Fabrice Paszkowski üzletember, aki a szexpartikat szervezte. Azt mondta, befolyást remélt attól, hogy szívességet tesz egy olyan fontos embernek, mint akkoriban Strauss-Kahn volt. Amennyiben bebizonyosodik a vád, a volt IMF-vezért tíz év szabadságvesztéssel és félmillió eurós pénzbüntetéssel sújthatják.
A volt IMF-vezér első meghallgatásán hangsúlyozta, hogy nem követett el “sem bűncselekményt, sem szabálysértést”, s elítélte, hogy a vizsgálóbírók eltúlozzák a barátai által szervezett szexpartik gyakoriságát és az ott történteket.
Amennyiben bebizonyosodik a vád, a volt IMF-vezért tíz év szabadságvesztéssel és félmillió eurós pénzbüntetéssel sújthatják. A 65 éves volt szocialista pénzügyminiszter mellett 13 másik személy, köztük a lille-i Carlton Hotel dolgozói, egy rendőr, egy ügyvéd és több nagyvállalkozó ellen is üzletszerű kéjelgés elősegítése a vád az eljárásban.
A francia sajtóban csak Carlton-ügynek nevezett botrány ugyanakkor kezdődött, amikor 2011 májusában nemi erőszakkal vádolta meg a volt IMF-vezért egy New York-i szálloda alkalmazottja. Az amerikai hatóságok felmentették ugyan, de az ügy miatt Strauss-Kahn távozott az IMF éléről, és francia államfői ambícióinak is búcsút kellett mondania. Franciaországban azonban folytatódott a névtelen feljelentés alapján megkezdődött vizsgálat. A lille-i bűnügyi rendőrség 2011 februárjában arról értesült, hogy a négycsillagos Carlton Hotel PR-felelőse, René Kojfer prostituáltakat hajt fel a szálloda vendégeinek. Ezt a férfi utóbb elismerte, de azt állította: tevékenységéért nem kapott pénzt.
A férfit lehallgatta a rendőrség, majd kihallgatták a szálloda alkalmazottait és több prostituáltat is. A nyomozók egy kiterjedt hálózatot lepleztek le, s a szálak egy belgiumi bordélyház tulajdonosáig vezettek. Az ő telefonjának lehallgatását követően állapították meg, hogy a hálózat központi figurája Strauss-Kahn, valamint két ismert üzletember, David Roquet és Fabrice Paszkowski. Egy lille-i rendőrrel, Jean-Christophe Lagarde-dal együtt alkottak olyan baráti kört, amely közös szexpartikon vett részt – a vád szerint – nem csak Lille-ben, hanem Párizsban és Washingtonban is. Az amerikai fővárosba három utazást is szervezett a társaság akkoriban, amikor Strauss-Kahn vezette a washingtoni székhelyű IMF-et. Forrás: MTI, Bors, Szexpláza.
Cikkek a témában: A kurvák nem bírták a kemény kúrást Strauss-Kahnal – Egymillió dollárra perli a megszopatott szobalányt Strauss-Kahn – Pornós csajt is kúrt a politikus – Unokahúgával is akart szexet az IMF vezér.