Szexfantázia spermiumról

teenA fiú csak egy fekete boxert viselt, a lány fehér színű csipkés alsóneműt. Mellei szinte szétfeszítették a szándékosan kicsit szűk melltartót, bugyija pedig inkább kiemelte, mintsem elrejtette puha dombját. Ez az öltözék is része volt a köztük lévő állandó évődésnek. Tudta, hogy partnere mennyire szereti formás, feszes melleit, és azt is, hogy a fehér alsónemű a kedvence. Az ártatlanságot, a női tisztaságot juttatja eszébe, a tisztaságban pedig az a legizgatóbb, hogy be lehet mocskolni. Eleve ezért fogta a haját is két oldalt lelógó, szándékosan kislányos copfba.
– Szóval – kezdte a lány -Én szende szűzként álldogálok itt, te hozzám lépsz, én átkarollak és megcsókollak.- magához húzta, átkarolta a fiút, futó csókot lehelt a szája sarkára. -Aztán te le akarsz szopatni. Én jó kislány vagyok- kacsintott -először nem akarom majd bekapni, de később persze tök odaadással foglak szopni. Te mindenesetre tedd a vállamra a kezed, és nyomjál le. Én tessék – lássék ellenkezem, zavarban vagyok, de te csak térdeltess le és add a számba.- a lány leguggolt a fiú elé, miközben folytatta -Én a szerepem szerint majd szemlesütve pironkodok, most nem vadkurvát játszom mint általában, úgyhogy gombolg ki a nadrágod, és egyszerűen nyomd az arcomba. Ezt most nem próbáljuk el.- mosolygott a fiúra kacéran.
– Pár percig a számat fogod dugni, próbálj meg nem rögtön a számba élvezni.-
– Nyugi, nem fogok – felelte a fiú. Tudta, hogy a lány csak gúnyolódik, hisz mindketten profik voltak. képes volt kontrolálni magát és pontosan időzíteni a kilövést. -De te meg csak csináld rendesen. Nyeld be, tudud, hogy szeretem.-
– Tudom, hogy szereted.- egyenesedett fel a lágy -Bő nyállal, nagy nyelvezésekkel, közben kicsit harapdáljam is.-
– És a golyóimat is nyalogathatod, de közben verd is a farkam. – A lány elhúzta a száját – Így aztán tényleg a számba fogsz élvezni.
– Méghozzá most rögtön. – válaszolta a fiú, hirtelen mozdulattal megragadta a lány vállát, és térdre kényszerítette… A történet folytatása itt, további történetek itt.

Vélemény, hozzászólás?