Szextörténetek – Megtörtént erotikus sztorik

noverke_veri_a_fasztA kedves nővérnek valami fantasztikusan jó szűk volt a luka, és a két feneke minden egyes ütemnél izgalmasan csattant a heréimhez. Fenséges volt! Miközben én a melleit gyömöszöltem tovább, ö két kézzel a csiklóját vette kezelésbe. Nem sokatt váratott most sem, harmadszor is hatalmasat élvezett, miközben a fenekét úgy összeszorította, hogy sajgott szinte belé a farkam. A harmadik orgazmus után csillogó szemekkel fordult ismét vissza felém:
– Tulajdonképpen nem is tudom, ki járt jobban ezzel az egésszel – mondta elaléltan mosolyogva. – De itt még akad egy kis tennivaló – mutatott a lucsoktól csillogó, ágaskodó farkamra.
– Mit szeretnél még? – kérdezte.
– Nem is tudom, azt hiszem, inkább továbbra is rád bíznám – sóhajtottam.
– Mi lenne, ha megmutatnád, hogy te hogyan szoktad magadnak? – kérdezte. – Közben pedig én is kicsit matatnék magamon.
– Rendben – mondtam, és már kezdtem is verni a farkam. Ő pedig kéjesen megnyálazta kicsit az ujjait, és elkezdte finoman, de hihetetlenül gyorsan izgatni a csiklóját. Nekem már nem volt sok hátra a két kör után, hamarosan spriccelni kezdtem. Amikor meglátta, gyönyörködve nézte, hogy a hasamon szétterül a sperma, majd gondosan és kéjesen az utolsó cseppig lenyalogatta, miközben a csiklója izgatását egy pillanatra sem hagyta abba. Miután pedig szépen felnyalogatott mindent, óvatosan rámfeküdt, és magába illesztette a még nem teljesen harcképtelen szerszámom. Azt hittem ez már csak a levezetés, de még mindig volt meglepetése számomra. Óvatosan elkezdett a hüvelye mozgatásával izgatni anélkül, hogy a teste mozdult volna, közben pedig a nyakamat csókolgatta. Ahogy hüvelyével ismételten újra ráfeszült a farkamra… A történet folytatása itt olvasható.
További erotikus történetek, szex sztorik itt olvashatók: Úgy felizgatott, hogy majd szétrobbant a faszom – Letépte a bugyiját és megkúrta a taxisofőr – Egy diplomás nő vagyok akit seggbe kúrtak – Feleségem helyett a titkárnő segge lett megdugva – Baszás vidéken avagy ribanc rodeó – Úrnőd vagyok domina történet itt – Úgy szopott a picsa a banketten, mint a kismalac – Nem minden lány álmodik tanár bácsiról – Cigánylányt kúrtam meg – Szwingeklubban élvezkedik a vaginám – Lángoló szenvedély a szexben – Megkötöztem és feltűrtem a szoknyáját – Fekete szexi harisnya – Családi szextörténet a tömbházmesternével esett meg – Hármasban szép az élet szextörténet – Megkúrtak egy páran – Orvosi vizsgálat alatt szex – Szopással békítettem ki – Egy teljesült kívánság gruppen történet – Kollégiumi lány – Leszarta a fejét erotikus történet – Lekakiltuk a professzort az egyetemen – Pályaudvari szex történet – Fehér orvos fekete ápolója – Családi buli szextörténet – Nőrablás avagy Perszephóné az alvilágban – További szex és pornó történetek itt.