Szopnék: Rácz Ildikó, VV Gigi

Rácz Ildikó “VV Gigi” 1990-ben született Szentendrén, Magyarországon. Van egy testvére, Rácz Béla. Már fiatal korában elkezdett modellkedni, és az EOS Modellügynökség le is szerződtette 19 évesen. Számos alkalommal szerepelt divatfotókon és hostessként is dolgozott.
A modellkedés mellett táncosként is dolgozott. Testvérével közösen szerepelnek egy videoklippben, ahol a fiú énekel, Gigi pedig táncosként tűnik fel. A tánc nem csak hobbi szinten van jelen a lány életébe, hiszen az IDF Magyar bajnokságán 2. helyet ért el.
2010-ben testvérével együtt jelentkezett az RTL Klubon futó Való Világ valóságshow negyedik szériájába. A nézők döntése alapján ők költöztek be a villába. A showműsor egy kapcsolatot is hozott a lány életébe, hiszen közelebbi viszonyba került az egyik játékostársával, Jerzy-vel, majd a srác dobta Gigi-t. 130 nap után Gigi számára véget ért a Való Világ mivel elenfele Éva jutott vissza a vilába győztesként. Kiesése után sok botránycikk és vád jelent meg, amit ő maga nem ért, hogy miért mocskolják be az életét. Szeretne továbbra is a modellkedéssel foglalkozni, divatbemutatókon, kifutókon szerepelni.
2011-ben szerepelt Szabó Zsófi “VV Zsófi” Rágógumi videoklipjében.
Jelenleg hívják bemutatókra, haknikra, például nemrég Kiszel Tünde fehérneműkollekcióját reklámozta több másik valóságshow-sztárral együtt, de egyébként több nem olyan ismert magyar ruhamárkát is reklámozta már klubbokban divatbemutatókon keresztül. Valamint őt is láthattuk a 2012-es Viva Cometen, hiszen a bátyját, Bécit is jelölték.

További Gigi erotika: VV Gigivel Kovi is forgatna pornót – Forró ölelések, formás popsik a VV4-ben – VV Gigi szadómazó fojtogatós pornóvideói – Rácz Ildikó, VV Gigi modell videó – VV4, Gigit megkúrta Jerzy – VV Gigi szexi fotózás – VV4 Gigi korábbi munkája – VV4 Gigi, Rácz Ildikó – VV Gigi eltitkolt véres szexvideója – Győzikével kúrt VV Gigi

Vélemény, hozzászólás?