Szoptam ki belőled az összes gecit

Ha most itt lennel, kicsi meleg kezeimmel, megfognám a tiedet, és húználak baldahinos ágyam fele, mely selymes, puha és illatos. Gyengéden lefektetnélek, megszabadítanálak ruházatodtól, és minden egyes szabaddá tett börfelületed kenyeztetnék, érzéki forró bársonyos ajkaimmal. Csókolnám a homlokod, a csukott szemeid, a nyakad, a kis mélyedést a kulccsontod és a nyakad között. Csókolnám a szád, gyengéden, szenvedélyesen, nagyon- nagyon lassan és finoman, élvezettel, forrón és puhán, nedvesen és buján, érzéki forró, bársonyos ajkaimmal. Mámorba esel csókomtól, és elkapna a szédülés… Fejed alá puha illatos párnát csúsztatok, hogy jobban láthasd, miként kényeztetem a tested. Kezeid, dús melleimre vezetem, (ha ugyan még ott nem lennének.) Gyönyörűek, nagyok, középen rózsaszínű gombocskával és udvarocskával. Érintésedre megduzzadnak, és ágaskodnak. Kezeim felderítő útra indulnak, lélegzeted, térképként használom testeden. Simogatlak, kicsi meleg selymes kezeimmel, jólesően és puhán, nagyon-nagyon lassan és finoman, jólesően és gyengéden. Simogatom a vállaid, a mellkasod, a hasikád, az ágyékod.
Elmondom mennyire kívánlak… és hogy milyen gyönyörű vagy. Érzem és látom egyre növekvő férfiasságod… Szeretnélek megerőszakolni a számmal, gyengéden szenvedélyesen, de célratörően. Szeretnélek kényeztetni tűzpiros érzéki forró bársonyos ajkaimmal. Ujjaim begyével megérintem a már duzzadt fényes makkod, és saját izgalmi nedveddel benedvesítem. Aztán rozsaszínű szemtelen nyelvecskémmel körbenyalogatom a gyönyörű kőkemény farkad, alulról felfele haladva, körbecsókolgatom, tüzes vörösrúzsos ajkaimmal. Micsoda látvány, mikor szétkenem rajta a rúzsom. Kezeim popsid alá csúsztatom, mert akarom erezni a remegésed, és a türelmetlenséged. Duzzadt makkod, forró csókjaimmal borítom.
Kényeztetlek és elidőzöm azon a ponton, ahol neked olyan jólesik, közvetlen a makkod alatt. Érzem remegésed, és türelmetlen mocorgásod, érzem, hogy a tested mar gyönyörű lázban ég. Tudom, hogy már szeretnél a forró számba hatolni, le a torkomig, de még nem engedem, hanem gyönyörű duzzadt farkad, dús melleim köze szorítom gyengéden.
Picit mozoghatsz, érzed milyen kellemesen és nedvesen csusszan közöttük. A makkod pedig be-be téved a számba. Érzem már nem sok van hatra, hogy elöntsön a kely.
Ezért teljesen rászopom magam a farkadra, kiszívom belőled az összes édes nedvet, keményen szoplak, mégis gyengéden és finoman, jólesően, érzékien és puhán. Megmarkolom a popsid, úgy húzlak a számra, te húzod kissé a hajam, és kedves trágárságokkal biztatsz:
– Szopj te kis szuka!- mondod. – Szopd ki belőlem az összes gecit.
Én pillanatra megállok, hagyom, hogy finoman szájbabassz, te diktálod az ütemet, én meg masszírozlak belülről a nyelvemmel. Érzem, szinte robbansz, legalább 4-5-ször kilövelsz, még a melleimre is jut.
Aztán tisztára nyalom a farkad, és fényesre a makkod. Meg sem tudnál moccanni, a gyönyörtől és a kéjtől.

Vélemény, hozzászólás?