Tévhit, hogy csak a buzik szeretik a popsi kényeztetést

A prosztata – magyar nevén a dülmirigy – sokak szerint a férfi G-pontja. Ugyanolyan szerepet tölt be, mint a nők hüvelyének legérzékenyebb területe, aminek az értő ingerlésével elérhető, kiváltható az orgazmus.
Sok férfi ki nem állhatja, ha a végbélnyílása körül megérintik, mások kifejezetten élvezik. A prosztata ingerlésével is elérhető az orgazmus, de az sem mindenkinél, ugyanis ebben sem vagyunk egyformák.
Fontos tudni, hogy egyetlen ember szexuális kultúráját sem az határozza meg, hogy hogyan viszonyul az ánusz, a végbélnyílás játékba vonásához.
Teljesen természetes dolog, ha egy férfi szereti, meg az is ha nem.
Teljesen természetes, ha egy nő idegenkedik a kedvese kipufogójától, meg az is, ha épp szeret körülötte matatni. A legnagyobb ökörség az a tévhit, miszerint csak a buzik szeretik, ha a seggükben kotorásznak.
A prosztataorgazmus a gyönyör olyan formája, amit főleg, vagy kizárólag a prosztata ingerlése, finom nyomkodása vált ki. A legtisztább prosztataorgazmus a külső nemi szervek érintése nélkül jön létre, bár nehéz elképzelni azt a hölgyet, aki az egyik kezével benyúl a kedvesének, a másikkal meg a dülmirigy ingerlése közben a haját igazgatja, a szemöldökét szedi, vagy tollseprővel port törölget.
Valami miatt ingert éreznek a herezacskó simogatására, a golyók finom morzsolgatására, a meredező farok ápolgatására – de az igazi prosztata orgazmus eléréséhez ezekre valóban nincs szükség.

Vélemény, hozzászólás?