Varga Viktor egy szál faszban gyalázta a koronát

Szent Koronával meztelenkedő Varga Viktor miatt áll a balhé. Varga Viktor kurogatta egy ideig Cintia Diktator, Gombos Cintia modellt. Most a TV2 műsorában a Szent korona másolatával a fején jelent meg, amihez később a nadrágját is letolta.

varga-viktor-szent-koronaval-egy-szal-faszban

Az eseten viszont ahogy várható volt, menetrend szerint kiakadt a Jobbik, még Vona Gábor is megszólalt, hogy tudniillik, ez itt most már a határ. Barcs városa ennél is továbbment: kifúrták a “nemzetgyalázó celebet” a szilveszteri mulatságról!
Ander Balázs, Somogy megyei jobbikos országgyűlési képviselő levélben fordult a település polgármesteréhez, melyben jelezte neki: a városvezetés részéről “elfogadhatatlan lépés lenne egy ilyen ostoba provokátor közpénzek felhasználásával történő fellépési lehetőséghez juttatása”. A politikus tolmácsolta a helyiek akaratát is és megkérte a polgármestert, hogy mondják vissza a fellépést: Bölcsebbnek találjuk, ha a város egy fillér gázsit sem rak VargaViktor úr zsebébe. Elég volt hagyományaink kicsúfolásából, múltunkhoz kapcsolódó szent ereklyéink büntetlen kifigurázásából!