Vasárnapi önkielégítés

Vasárnap. Napközben csak készülgettem a dologra, sokszor eszembe jutott, hogyan is lesz ez. Eszembe jutott sok minden, és ez egész nap kellemes érzéssel töltött el. Nagyon vártam az estét, hogy végre nyugalom legyen körülöttem, és átadhassam magam a pajzán gondolatoknak. Zavarban is voltam, hiszen ilyet még nem is csináltam soha.
Készülődtem kicsit, nem is kicsit. Aztán egy nagy bizsergető sóhajtással (kellemes, finom, várakozó sóhajtással) feltelepedtem az ágyamra. Kikészítettem magam mellé pár dolgot. Egy kis, csillogó tojás alakú vibrátort tettem oda. Aztán egy nagy vajszínű rúdvibrátort. És egy testápoló krémet is odakészítettem.

csabito-lany

Kényelmesen elhelyezkedtem, felpakoltam a párnákat és nekitámaszkodtam. Lehúztam a nadrágomat, lassan, a várakozás izgalmával. Aztán végigsimítottam a mellemen, először a bal mellen, aztán lassan, lágyan a jobbon is. Éreztem, ahogy a puncimba árad a vér, és lassan megduzzadnak a szeméremajkaim. Lenyúltam, és beakasztottam az egyik ujjam a bugyim szélébe, a másik kezemmel pedig lágyan tovább simogattam a mellemet. Megemeltem a csípőm és lassan elkezdtem lehúzni magamról a bugyit is. Éreztem, ahogy a nedvesség elönti a puncimat, finom, forró nedvesség, bizsergetett-izgatott. Visszadőltem a párnára és mindkét kezem a melleimre tettem. Körbesimítottam őket egyszer, kétszer, majd alájuk nyúltam és megemeltem őket, hogy egy kicsit elterüljenek a kezeimben.
Elringattam őket, miközben az ujjaim a mellbimbókhoz értek.
Aztán elkezdtem őket gyúrni, először finoman, azután egyre erősebben. Figyeltem, hogy ne érjek a mellbimbókhoz eleinte. Később a gyúrás mellett a mutató és hüvelykujjaimmal a mellbimbókat kezdtem morzsolgatni. Eleinte finoman, aztán egyre erősebben. Elképzeltem, ahogy ott ülsz mögöttem, és te markolod meg a melleimet, hogy te gyúrod őket, elképzeltem, ahogy kicsit nyögsz is hozzá az élvezettől… És így folytattam tovább. Éreztem, hogy bizsereg a puncim is bele, hogy néha összerándul ott lent, ahogy az élvezet egyre erősebbé válik…
Aztán feltérdeltem, és a sarkaimra ültem. Elővettem a kis fényes tojás alakú vibit, és magam elé tettem. Tettem egy kicsit a krémből a tenyereimbe, és a krémes kezem a mellemhez vittem. Mindkét kezemet úgy tettem oda, hogy a mellbimbóim pont a krémnél legyenek, aztán lassan, nagyon lassan hozzáérintettem. Olyan izgató volt a várakozás, hogy milyen lesz, amikor a hűvös krém odaér a mellbimbókhoz! Ahogy odaért, az egész belsőbben végigszaladt az izgalom. Lassan, lassan elkezdtem belemasszírozni a krémet a bőrömbe.
Finom, lágy mozdulatokkal kezdtem, csak körbemasszíroztam, és élveztem a kezem siklását a bőrömön. Azután határozottabb mozdulatokkal folytattam, és éreztem a nedvességet a puncimon. Majd az ujjaimmal a mellbimbókat kezdtem izgatni. Olyan nagyon bizsergetően érzéki volt, ahogy a két ujjam siklott az érzékeny bimbókon! Csak morzsolgattam őket eleinte lágyan aztán erősebben.
Elengedtem a jobb mellem, és felvettem az ágyról a kis tojást. Bekapcsoltam, nem nagyon erősre. Úgy rezgett a kezemben, hogy a rezgést még a puncimon is éreztem.
Aztán odatettem a mellemhez, és körberajzoltam vele a mellbimbómat. Köröztem körülötte egy kicsit, majd odatettem a mellbimbó hegyére, arra sikamlós, felizgatott mellbimbóra. Hatalmas finom élvezet volt, alig bírtam egy kis szünetet tartani időnként, hogy még ne élvezzek túlságosan. Aztán a kis tojást odaszorítottam a mellbimbóm oldalához, és elkezdtem rajta morzsolni a bimbót. Közben folyamatosan erősítettem a vibrátor rezgését. Hullámokban tört rám az élvezés, el-elborított, csak sóhajtozni tudtam az élvezettől.
Tettem még egy kis krémet a melleimre a másik kezemmel, és felemeltem a rúdvibrátort is. Bekapcsoltam azt is és azzal meg a másik mellemet kezdtem körbejárni. Addig köröztem rajta egyre kisebb körökben, míg a mellbimbómhoz értem. Aztán lecsúsztattam a rúdvibit a melleim közé, összefogtam őket , hogy a két mellbimbóm össze érjen. Odaszorítottam hozzájuk a tojás vibrátort, közben pedig a rúdvibit csat oltam föl-le a két mellem között, mintha a farkad lett volna ott, egyre hevesebben, egyre gyorsabban, míg nem éreztem, hogy már nem bírom, mert az élvezés hullámai már olyan sűrűn jönnek egymás után, hogy elélvezek, nagyot, finomat…
További történeteim. Egy tüzes nő maszturbál szinte minden éjjel. Kettő simogatva a vaginámat élveztem egy nagyot. Három puncimat és popsimat is izgattam. Négy vasárnapi önkielégítés. Öt női maszturbáció.