Vibrátort, dildót szeretnél?

Sexshopokban és online üzletekben annyi rezgő kütyü lett eladva, hogy a számok alapján mérár minden nőnek van vibrátora Magyarországon. Persze van akinek több is van. Azt tartják, hogy minden nőnek szüksége van egy kis rezgő barátra, szeretnél vibrátort? Használati és vásárlási tanácsok az IntimCentrumtól!

vibrator-vasarlas-sexshop-uzletben

Döntsd el, a csiklódon akarod használni? A vaginádba vagy a fenekedbe akarod rakni? Milyen erős vibrálást szeretnél? Mennyit akarsz költeni? Mekkorát szeretnél, és további kérdések vetődnek fel.
E mellett az ízlésedet is figyelembe kell venned. Ha már minden elérhető információt mérlegeltél és két-három vibrátorra le tudtad szűkíteni a kört, akkor ideje elvetni a józan gondolkodást, és válaszd azt, amelyik a legjobban beindítja a fantáziádat. A Vibrátor vásárlási tanácsok cikk segít a döntésben.
Vibrátor személyes vásárlás: Ha személyesen szeretnél vibrátorhoz jutni, az Intim Shop budapesti üzletében a Károly krt. 14. sz alatt megteheted, a belvárosi szexshop minden nap nyitva van.
Vibrátor vásárlás utánvéttel, vagy csomagküldéssel: Ha rendelni szeretnél, akkor vagy házhoz viszi a posta vagy a futárszolgálat, de  lakhelyedhez közeli üzletekben is átveheted.  Az Intim online szexshopban rendelhetsz vibrátort.