VV Alekosz nem bír a nemi vágyával

Hetek óta a tűzzel játszik a 28 éves Éva, és ráadásul még neki áll feljebb, ha olykor megégeti a kezét. A ValóVilla törtetője és okostojása napról napra közelebbi kapcsolatba kerül egymással, de míg Ale­kosz gyengéd érzelmeket táplál Éva iránt, addig a lány csak barátságot akar. Ennek ellenére mégis birtokolni akarja Alekoszt, ám abban a pillanatban, amint a fiú egy lépéssel közelebb menne, azonnal megálljt parancsol.
Úgy tűnik, Éva magának keresi a bajt, akármennyire is szeretné ártatlan báránynak beállítani önmagát, épp ő az, aki cicázik Alekosszal, és palira veszi. Ezt bizonyítja az az eset is, amikor Éva felkapta a vizet, mert Alekosz megviccelte; beszélgetett ugyanis Szandikával, hogy halálosan szerelmes Gigibe. Ezt pedig a törtető lány képtelen volt elviselni.
Féltékenységi jelenetéből viszont Alekosz jogosan következtethetett arra, hogy egyenes az út a karjaiba, különben mi másért gurult volna ennyire dühbe!? Így az első adandó alkalommal be is vetette magát, amihez kapóra jött egy szerepjáték-feladat: a villalakóknak el kellett játszaniuk Gigi és Jerzy kettesben töltött éjszakáját. Éva alakította Gigit, Alekosz pedig Jerzyt, és mivel Éva szerint a villa hugicája volt a rámenősebb, egyetlen mozdulattal magára rántotta Alekoszt, aki persze azonnal kihasználta a helyzetet. Ölelgette és csókjaival borította el, ám ez már túl sok volt Évának! Alekosznak pedig már fogalma sincs arról, mi zajlik közöttük.
– Nem értem ezt a lányt! Mi volt közöttünk az elmúlt egy-két hétben? Szerintem a férfi és a nő közötti barátságot csak egy hajszál választja el a szerelemtől. Ő is közeledett felém, most meg ellök magától! – háborgott Alekosz. – Az biztos, hogy ez valamit megváltoztatott kettőnk között. Nem szórakozhat velem így! – jelentette ki hangjában némi fenyegetéssel a fiú.
Éva nem először került olyan helyzetbe, hogy kiprovokálja valakinek a haragját. Tíz évvel ezelőtt akkori barátjával elfajult egy veszekedésük. Végül Éva olyan taslit kapott, hogy beszakadt a dobhártyája. És ez még nem minden: a verekedésből pereskedés lett.
– Ők felfogadták Békéscsaba legjobb ügyvédjét, míg engem édesapám védett. Ő nem ügyvéd, de nagyon okos ember, kiállt mellettem, és megnyertük a pert – mondta Éva a villalakóknak, azt azonban nem árulta el, hogy pontosan miért kapta azt a pofont, ám Alekosszal való viselkedéséből arra lehet következtetni, hogy akkor is a tűzzel játszott. Forrás: Blikk

Vélemény, hozzászólás?