VV Charlotte, Aradi Sarolta kuplerájban volt szexmunkás

VV Aradi Charlotte Aradi Sarolta is kurválkodott. A Blikk írja, hogy a ValóVilág 6. férfifalója ugyanis a svájci A2 The Club szexmunkása volt, és a neve Varga UFO Zsolt büntetőügyében is felmerült.

– Fontos tudni rólam, hogy a kedvenc játéksze­reim a férfiak. Ötszázig számoltam a partnereimet, de minek számolni, élvezni kell” – mondta bemutatkozó filmjében Aradi Charlotte, de elfelejtette megemlíteni, félezer szeretője közül többen fizettek az aktusért.
– Aradi Charlotte is az energiarágó reklámkampányára feladott hirdetésemre jelentkezett hoszteszmunkára, de amikor beszéltünk, kiderült, már escortozott, és szervezett egy rendezvényt, amelyen elbukta az összegyűjtött pénzét. Viszont tőkére volt szüksége, hogy dj.-karrierjét elindíthassa – mondta bírósági vallomásában az UFO popegyüttes vezetője, akit 2012 áprilisában tartóztattak le kerítés vádjával.
Aradi Sarolta, VV Charlotte szex, erotika pornó: VV Simon megkúrta VV Charlotte-ot. VV Charlotte Aradi Charlotte kurva volt a Blikk szerint VV Charlotte egy ribanc. Szex miatt mennek a csajok a villába.