VV Vera pornózott: előkerült a videó, megjelenik

Sokkoló karácsonyi meglepetésben lesz része VV Verának és családjának. Előkerült ugyanis az érzékeny lány pornóvideója. Kertész Veronika középen látható a képen.

A villalakó múltjából néhány hete bukkantak elő pikáns képek, amikor is épp orálisan elégít ki egy férfit, a most előkerült felvételen azonban további részletekre is fény derült. Vera kisfilmjét, amelynek létezését a lány édesanyja eddig tagadta, hazánk egyik legismertebb pornóproducere vette meg attól a filmforgalmazótól, amelyik a volt villalakó castingfelvételét készítette, teljesen ingyen – írja a Blikk.
– Ezt a videót eddig még sehol nem láthatta senki, hiszen Vera letiltotta, mielőtt bement a villába, csupán egy-két fotó került ki a filmforgalmazótól. Most azonban a TomTv megvásárolta ezt a videót, így az interneten már bárki belenézhet, a DVD pedig két ünnep között jelenik meg. Szerettük volna megkérdezni Vera családját is arról, hogy tudtak-e a videóról, de lapzártánkig nem sikerült utolérni őket. Barátnője, Zita csak annyit mondott, hogy nem tud arról, hogy valaha készült volna ilyen felvétel Veráról. Kertész Veronikáról a cikkeket itt olvashatod

Vélemény, hozzászólás?