Zimány Linda gátlástalanul mutogatja meztelen testét

Merész álmokat szövöget Zimány Linda, aki Tilla oldalán szeretne feltűnni a Megasztárban. A szemrevaló szőkeség reménykedik, mert úgy érzi, jól szerepelt a castingon. Zimány Linda is esélyes rá, hogy Till Attila oldalán a Megasztár következő évadának műsorvezetője legyen. Lindának a súgógépről olvasást, a konferálást és egyéb feladatokat is magába foglaló válogatáson többek közt Horváth Évával, Rúzsa Magdival, Kapócs Zsókával és Czippán Anett-tel kellett összemérnie rátermettségét.

Zimany_Linda_gatlastalanul_meztelenul_mutogatja_magat

– Hét másik lányt hallgattak meg rajtam kívül, én is csak azokról tudok, akikről a sajtó beszámolt. Teljesen különböző karaktereket hívtak meg a válogatásra. Nekem már az is jólesett, hogy rám is gondoltak, és olyanok közé választottak be, akik idősebbek nálam és régebben vannak a szakmában, mint én.
Lindának jól jött az a tapasztalat, amit a Cool Tv műsorvezetőjeként megszerzett.
– Úgy érzem, hogy összességében jól teljesítettem, a backstage interjú is jól sikerült, annál a feladatnál tudtam legjobban felhasználni az élő műsorvezetésben eddig megszerzett tapasztalataimat. A castingon elért eredményekről egyelőre semmilyen információt nem kaptunk, így nem tudom, hogy áll a dolog, ezért mostanában kellemes izgalomban telnek a napjaim – magyarázta lelkesen Linda, aki akkor sem keseredne el, ha másra esne a választás.
– Nagyon örülnék, ha én lehetnék a Megasztár 5 női műsorvezetője Tilla oldalán. De összességében az egész folyamat érdekel, ahogy ez a műsor készül, nagy kihívás és újdonság lenne számomra, ha a szerkesztési munkálatokban is részt vehetnék valamilyen formában – árulta el Linda.

Till Attilát is szerettük volna megkérdezni Zimány Lindával kapcsolatban, a műsorvezető azonban elérhetetlennek bizonyult, mert elutazott a családjával pihenni. A TV2-nél pedig arra hivatkoztak, hogy még nem zárult le a válogatás folyamata, ezért korai lenne a műsorvezető személyéről beszélni.
[Babes videók] Zimány Linda meztelen fotói itt. A fotózásról készült videó 2. része itt, és 1. része itt – További Zimány Linda sajtó

Vélemény, hozzászólás?