Kari Kata, szilikonmentes mellű nyuszilány

Belső értékeivel is leakarja venni a lábáról a szavazókat Kari Kata (21), az Év playmate-je egyik döntőse. A szőke bombázó szerint ugyanis nem sokat ér, ha valaki tökéletes idomokkal rendelkezik, viszont alig bír megszólalni egy interjú alatt.
– Nagyon kiábrándító lehet, ha egy szexi lány nem tud két értelmes mondatot mondani a színpadon vagy a kamerák előtt. Én éppen ezért sokkal több hangsúlyt fektetek a belső értékeimre, a kisugárzásomra és arra, hogy ne tűnjek egy buta libának, aki meg se tud szólalni. Elkezdtem egy egyéves médiaiskolát is, ahol tévés műsorvezetői képzést kapunk, és megtanulunk választékosan beszélni egy interjú alatt – kezdte Kata, aki belső értékei mellett természetesen szexi domborulataira is igen büszke.
– Rajtam minden eredeti, nincs sem szilikoncicim, se póthajam. Remélem, hogy pont ez a természetesség válik majd az előnyömre.
A szőke szépségnek jelenleg „foglalt” a szíve, viszont szívesen fogadja a fiúk közeledését.
– Az egyetlen szerelmem jelenleg a kiskutyám, Mini, úgyhogy várom a szexi férfiak jelentkezését.
További csajok akik nem bírnak a pinájukkal: Metzker Viki erotikus werkvideó – Maximovits Anett 2010-es szépségkirálynő külföldön pinára vetkőzött – Kiszel Tünde szőrös pináját imádja a Napiszar – Emma Watson nagyfaszú fake transzvesztita – A Fradi vezér Berki Krisztián a legjobb csajokat dugja – Playmate jelöltek pinát villantanak – Kocsis Orsi a magyar Playboyban nem húzza szét a pináját – Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust CKM fotók

Vélemény, hozzászólás?