Miss Alpok Adria 2014

Miss Alpok Adria Somogy megye szépe 2014 közönségszavazás itt lehet szavazni a Miss Alpok Adria Somogy megyei döntőseire és a bikinis képeket itt nézhetsz! Csak az a szavazat érvényes, melynek szavazója a Miss Alpok Adria Szépségverseny & Megye Szépe oldalát is lájkolta. A legtöbb szavazatot kapott versenyző a középdöntőbe jut és különdíjban részesül. Várjuk a szavazatokat! A lányok a Claudia Bikini fürdőruháit viselik, a képek a Balatoni Hajózási Zrt. Magor luxus yachtján készültek.

bikini-szepsegverseny-lany

Bikinis lányok akikre szavazni lehet: Banicz Noémi, Bódis Regina, Csimszi Bianka, Bérczi Vanda, Andalics Nóri, Izsó Nikoletta, Kánya Petra, Németh Lilla, Pécsek Vivien, Rogácsi Lujza, Szávai Szofi, Szekeres Daniella, Szipőcs Gréta, Toldy Zsófia, a szevezők Prauda Edina és Égi Lilla. Forrás: Miss Alpok Adria, Internet. A lányokról a fürdőruhás képeket Csík Dávid készítette és megnézheted itt vagy a Facebook oldalon itt.
A résztvevő lányok: Andalics Nóri, Banicz Noémi, Bérczi Vanda, Bódis Regina, Csimszi Bianka, Izsó Nikoletta, Kánya Petra, Németh Lilla, Pécsek Vivien, Rogácsi Lujza, Szávai Szofi, Szekeres Daniella, Szipőcs Gréta, Toldy Zsófia.