Ripli Zsuzsi három izmos férfival

Ripli Zsuzsi három izmos férfival az RTL riportjában: A modellt jóképű pasikkal és szexi kolléganőjével együtt kapták lencsevégre.

Ripli zsuzsa 1981. április 17-én született Szigetváron. 2004-ben őt választották az év playmate-jének. A eredeti szakmája fodrász, de jelenleg modellként dolgozik. Elég sokat utazik külföldre és itthon egyaránt. Fõleg munkájábólból kifolyólag, de privát célból is. Szereti megismerni az éppen aktuális ország kultúráját, szokásait.
Mindezek ellenére szakít idõt a bulikra is. A kerti partikat elõnyben részesíti, de szívesen üldögél a barátaival 1 pohár bor mellett.
Nagyon szereti az állatokat. Van egy kutyája, akit Ördögnek hív. De a legkedvesebb kedvence a kakaduja. Õt Totyinak hívja.
A nemzetközi konyhák közül szereti a thai és olasz ízeket. Bangkok az egyik kedvenc városa, és Thaiföldért is rajongDe szereti még Barcelonát is, és Spanyolországot.
A mozgás elég fontos számára. Szeret úszni, jet-skizni, aerobikozni, motorozni, és persze kényeztetni magát. A Thai-masszázs a kedvence.
Jelenleg Budapesten él. A modellpályára nem készült. De most nagyon örül, hogy 2 évvel ezelõtt elkezdte. Végre azzal foglalkozik, amit szeret csinálni.