4444 nővel szexelt a pornósztár Long John

Long John (35), polgári nevén Michael Zühlke 18 évesen vesztette el a szüzességét, amióta azonban belekóstolt a gyönyörbe, nem ismer mértéket.
A német szexisten pornósztár, dzsigoló és szakmunkás is egyben, de mindenekelőtt szexfüggőnek vallja magát. Állítása szerint eddig 4444 nővel bújt ágyba, de egyelőre nem tervezi, hogy visszavegyen a tempóból.
Már kamaszként is pornósztárnak készült, az iskola befejezése után ezért bele is kezdett a szakmába. 19 éves kora óta, immáron 16 éve forgat felnőtt filmeket, az utóbbi 10 évben pedig dzsigolóként is dolgozik.
– A pénzből, amit a pornóval és callboyként keresek a szexfüggőségemet finanszírozom. Amit itt kapok, azonnal elköltöm bordélyokban és swinger klubbokban – idézi Zühlke büszke szavait a BILD. A férfi éppen ezért kénytelen hobbija mellett eredeti szakmájában, mázolóként is dolgozni.
Long John kamaszkora óta állítólag 4444 hölgyet fogyasztott el, ami nagyjából évente 262 nőt jelent. A karrierjét fémjelző, 1828 leforgatott szexjelenet ismeretében már nem is olyan elképzelhetetlen ez a szám. Előfordult már, hogy 54 napon keresztül folyamatosan forgatott, volt már együtt egyszerre 10 nővel, és több mint 150 alkalommal vett már részt orális jelenetben. A legidősebb hölgy, akit boldoggá tett, 74 éves volt, a legkövérebb 160 kiló, és produkált már 18 orgazmust mindössze 48 óra alatt. 23 centiméteres büszkesége okozott néhány kellemetlen percet is partnereinek, egy pornószínésznő egy alkalommal kétszer is hányt a méretes szerszámtól.
A pornó Oscar-díjjal kitüntetett színész elárulta a titkot is, hogyan képes ilyen teljesítményre.
– Egészségesen táplálkozom, nem iszom, és nem dohányzom, helyette sokat sportolok. A titkom a savanyú káposzta, hogy nem hordok szűk farmert és minden reggel hideg vízzel megmosom a péniszem – súgta meg a receptet a büszke pornósztár.