Gáspár Laci volt a kurvánál

Kiderült, hogy az RTL Klub sztárja került szexbotrányba, meztelen videók jelentek meg róla.
Mint a Szexpláza a Gáspár Laci botrányról itt írta, a napokban több felvétel is nyilvánossága került egy magyar énekesről, aki a jelek szerint félrelépett a felesége mellett, ráadásul erről videó is készült. Napok óta keringenek a felvételek egy pletykaoldalon, melyeken a híresség prostituáltakkal látható, félreérthetetlen helyzetekben, teljesen meztelenül. A képen a feleségével látható:

A Reddit nevű oldalon napok óta téma, hogy egy ismert magyar énekes prostituáltakkal csalta meg a feleségét, erről pedig képek és videók is nyilvánosságra kerültek. A felvételeken a férfi arca nem látszik, de mivel többször megszólal, a hangja egyértelműen felismerhető, sőt, a karján levő ékszerek alapján is egyértelmű, hogy kiről van szó.

A korábban tehetségkutatós zsűritagként is látott sztárt állítólag 30 millió forinttal zsarolták meg. Nem tudni, hogy az RTL Klub sztárja erre a zsarolásra mit lépett, de az biztos, hogy a videók már nyilvánosak, és több ezer ember kommentálta őket, többen név szerint le is írták, hogy ki van a szexvideókon és meztelen képeken.

Az énekes egyelőre nem beszélt a most kirobbant botrányról, ami amiatt is nagyon kínos, mert korábban többször hangoztatta a család szeretetét, a feleségével több tévéműsorban is szerepeltek együtt, ahol boldogságot színlelt, és egy közös kisfiút is nevelnek. A közösségi oldala tele van családi fotókkal, a feleségét pedig többször a szerelmének nevezi a bejegyzéseiben, a közös képeik mellett. A teljes cikk itt olvasható.