A magyar celeb modellek 150 ezres órabérért vetkőznek

Meglepő pletykák keringtek. Az egyik napilap azt állította, hogy Bódi Sylvi 150 ezer forintos órabért kér egy aktfotózásért. Vajon reális ez az összeg? Mások mennyiért dolgoznak? Erről faggattuk hazánk ismert modelljeit!
Először is szeretnénk leszögezni, hogy bár a melltartójukat általában minden szívfájdalom nélkül ledobják a magyar celebek, de ha a gázsijukról van szó, nagyon szemérmesek. Egyikük sem akarta elárulni, mennyiért vállal fotózást. Többen csak név nélkül mondták el véleményüket, aminek lényege nagyjából az volt, több magyar lány brutális összegeket kér egy-egy munkáért, ami valójában már-már irreális. Ugyanakkor abban szinte mindannyian egyetértettek, ma Magyarországon nem lehet megélni csak modellkedésből. De ha ez igaz, miből van egyeseknek luxusautója, pazar lakása és miből futja egzotikus utazásokra?
Horváth Éva szerint nem lehet megmondani, hogy az említett 150 ezer forintos órabér sok vagy kevés. Mint mondja, mindig a munka jellege határozza meg az árat. Az sem mellékes, hogy a fotót mire és mennyi ideig használják fel. Éva úgy érzi, az, hogy mennyit kér egy munkáért, csakis rá tartozik.
Ez utóbbi dologgal Dukai Regina is egyet ért. Ugyanakkor azt gondolja, az óránkénti 150 ezer forint sokak esetében, mint például Sylvi, reális ár. Sokszor hallani, hogy nem fizetik ki a magyar modelleket a szerződések ellenére sem. Regina azt mondja, szerencsére neki nem volt még ilyen tapasztalata.
Poénból jelentkezett a David Guetta által meghirdetett énekversenyre Dukai Regina, de azt álmában sem gondolta volna, hogy meg is nyeri. Pedig így történt, így május elején Londonban találkozik a világsztár dj.-vel, aki még egy bulijára is elviszi a magyar hírességet. Regina egyébként nemcsak énekével szeretné lenyűgözni Guettát, erre a nagy alkalomra ugyanis még egy saját ruhát is tervez.
– Gondolta volna, hogy megnyeri a versenyt?
– Be kell vallanom őszintén, úgy gondoltam, hogy a felvétel, amit készítettünk, nem sikerült jól. De jó poén volt, bár nem is igazán foglalkoztam vele utána. Ám egyszer csak a tesóm hívott, hogy egy közösségi portálon, ahol a verseny hivatalos oldala volt, kiírták, hogy én nyertem meg.
Mi a nyereménye?
– Május elején Londonban utazom egy barátnőmmel, ahol találkozom David Guettával, és egy bulijára is elmegyünk. Ugyan nem vagyok egy nagy bulizós, de az ő számait szeretem, éppen azért, mert énekelhetőek.
Mivel készül a nagy napra?
– Szeretnék egy saját tervezésű, Sugarbird ruhában találkozni vele, hogy mindenben különleges legyen az a nap.
Kustánczi Lia szerint a magyar celebek esetében reális lehet a már emlegetett tarifa. Ám azt ő is megerősítette, hogy csak modellkedésből nem lehet megélni. Ezért van neki is egyéb jellegű vállalkozása és gyakran vállal háziasszonyi teendőket is.
“Nem volt semmi mellem” – Kustánczi Lia őszintén. Kustánczi Lia szerint egy nő számára olykor elengedhetetlen az, hogy kés alá feküdjön.
“Nekem sajnos nem volt semmi mellem, és úgy gondolom, egy nő önbizalmához kell, hogy szép keblei legyenek. Akkor érzi egy nő magát tökéletesnek, akkor áll egy ruha jól rajta. Hiába van szép arca, szép haja, szép alakja, hogyha nincs megelégedve a mellével. Ez sok önbizalmat elvesz egy nőtől” – vélekedett Kustánczi Lia.
Laky Zsuzsi szintén megerősítette, miszerint nagyon eltérő tarifával dolgoznak a modellek, illetve a megbízók. Hozzátette: ő sosem dolgozott órabérben. Nála az a gyakorlat, hogy a megbízóval megállapodik egy fix összegben, aminek nagysága mindig az adott feladattól függ.
Egy kis somogyi faluban mondta ki a boldogító igent Laky Zsuzsi. Az egykori Európa szépe telefonon válaszolt, elmondta: zalai lányként mindig is vidéki esküvőről álmodott, és az interneten bukkant rá az egyik népszerű somogyi falu üdülőjére.
Párjával, Dietz Gusztáv kétszeres brazil dzsiu-dzsicu Európa-bajnokkal romantikus szertartáson fogadtak örök hűséget egymásnak, az egyházi szertartás a helyi református templomban volt, ahol Hella Ferenc nagykanizsai lelkész adta össze a szerelmeseket. A kaposvári esküvőszervezőtől megtudtuk: teljesen hagyományos lakodalom volt menyecske tánccal, remek zenekarral, a szolgáltatók többsége Kaposvárról jött. Nagyot mulatott a közel 180 fős násznép. Forrás Storyonline.hu, Olimpiq.com

One thought on “A magyar celeb modellek 150 ezres órabérért vetkőznek

Comments are closed.